Könyvfelvásárlás szolgáltatásunk teljes hagyatékok felvásárlására is kiterjed. A kiszállás, az értékbecslés és az elszállítás díjmentes.

Könyvfelvásárlás szolgáltatásunk díjmentes értékbecsléssel történik. Ugyanez vonatkozik teljes hagyatékok felvásárlására is. Amennyiben teljes lakáskiürítésre van szüksége, abban is tudunk segíteni. Minden nehézséget átvállalunk Öntől, hogy a legegyszerűbben és a leggyorsabban megoldhassa az ezekkel kapcsolatos problémáit.

A könyvfelvásárlás legtöbb esetben azért szükséges, mert hagyaték részét képezi. Ilyen esetben a hagyaték többi részével szintén nem tud mit kezdeni az örökös. Ezért merült fel az igény arra, hogy ne csak a könyveket vásároljuk fel, hanem a többi ingóságot is.

Amikor valaki saját maga próbálja meg értékesíteni az örökölt ingóságokat, akkor az hosszú ideig eltarthat, és rengeteg plusz költséggel járhat. Nálunk a hagyaték- és könyvfelvásárlás egy-két nap alatt történik, ráadásul az értékes ingóságok értékére sem kell várakoznia.

A plusz költségektől sem kell tartania, hiszen az ingyenes értékbecslés a könyvfelvásárlás részét képezi. Szakértő értékbecslő kollégánk a helyszínen felméri a könyvek és egyéb ingóságok értékét, kiszállási díj nélkül.

Természetesen akkor is ajánlott igénybe venni könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat, ha csak néhány kötetet szeretne eladni. Ebben az esetben azonban jóval gyorsabb megoldás, ha az eladni kívánt könyveket elhozza antikváriumunkba, ahol az értékbecslés azonnal megtörténik és azok ára azonnal kifizetésre kerül. Antikváriumunk a Lehel piac mögött található, ami tömegközlekedéssel is könnyen elérhető. Nyitva tartási időben szívesen várjuk!

Egy könyv értékének megállapításához értékbecslő munkatársunknak saját szemével kell látnia az adott kötetet. Éppen ezért könyvfelvásárlás során nem elegendő egy fotó vagy egy leírás a könyvről. Ha kíváncsi eladni kívánt könyvei értékére, akkor azt vagy hozza el hozzánk, vagy nagy mennyiség esetén kérje az ingyenes kiszállást.

Ide tudja hozni könyveit:

Könyv és Társai Antikvárium

Cím:

1134 Budapest, Tüzér utca 1. – A Lehel piactól két percre.

Telefon:

+36 (1) 786 6253

+36 70 423 8441

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10-18 h

Szombat: 10-14 h