Akár régi, akár néhány éves könyveit szeretné gyorsan, hatékonyan értékesíteni, a használt könyv felvásárlás jelenti a megoldást. Hívjon minket most az ingyenes értékbecslésért!

+36 70 423 8441

Antikváriumunk működésének a használt könyv felvásárlás jelenti a biztos alapot. Ez biztosítja a könyvek körforgását, mely által egy kötet több olvasóhoz is eljuthat.

Kinek éri meg a használt könyv felvásárlás?

Használt könyv felvásárlásA használt könyv felvásárlás megéri Önnek, hiszen gyorsan bonyolítjuk le a folyamatot és készpénzben fizetünk.

Ezen kívül megéri a kötetek következő tulajdonosának, hiszen a bolti árakhoz viszonyítva mérsékelt áron tud hozzájutni azokhoz a könyvekhez, melyeket el szeretne olvasni.

Ebből látható, hogy a használt könyv felvásárlás egy olyan szolgáltatásunk, ami mindenki számára kedvező. Érdemes kihasználni a lehetőséget.

A használt könyv felvásárlás első lépése

Használt könyv felvásárlás során az első lépés minden esetben a kötetek értékének felbecslése. Ehhez nyújtunk Önnek ingyenes segítséget.

Először szükséges egyeztetni egy időpontot értékbecslő szakértőnkkel, így teljesen pontosan világossá válik az Ön számára, hogy milyen értéket képviselnek eladni kívánt könyvei.

Gyakorlott szakember nélkül a könyvek értékét igen nehéz felbecsülni, hiszen az sok mindentől függ.

Sok ember tévesen úgy gondolja, hogy a könyvek irodalmi értéke jelenti a végső árat. Ez egy téves információ. Használt könyv felvásárlás során a könyvek eladhatósága, azok kereskedelmi értéke határozza meg az árat.

Hagyatékból származó könyvek értéke

Nagyon gyakori eset, hogy egy sajnálatos haláleset után az örökösök nem tudnak mit kezdeni a tulajdonukba került ingóságokkal. Ilyen esetben is nagy segítség a használt könyv felvásárlás.

Azonban ne gondoljuk, hogy minden régi könyv különleges értéket képvisel. Használt könyv felvásárlás során olykor kénytelenek vagyunk csalódást okozni, mert az örökösök tévesen úgy gondolják, hogy a megörökölt 40-50 éves könyvek értéke roppant magas. Ez sajnos nem minden esetben van így.

Legegyszerűbb módja az értékek felmérésének, ha szakember segítségét vesszük igénybe. Éppen ezért nálunk a használt könyv felvásárlás során az értékbecslés ingyenes. Vegye igénybe Ön is szakértő munkatársunk segítségét! Hívja az alábbi telefonszámot!

+36 70 423 8441